top of page

Akupunktur

Akupunktur og traditionel Kinesisk medicin (TCM) er et dybtgående, bredt holistisk system, som er sammensat af forskellige former for behandling. Herunder urteterapi, moxa, cupping, tuina massage, qi gong, guasha, akupunktur og ernæringsterapi. Akupunktur er den mest velkendte og anvendte behandlingsform i Danmark. 

Akupunktur har en dokumenteret skriftlig historie, som strækker sig mere end to tusind år tilbage, og man har fundet arkæologisk bevis for akupunktur, der er mere end fire tusind år gammelt. Dette gør akupunktur til verdens ældste medicinske system og videnskab. I virkeligheden er det forkert at kalde det “kinesisk medicin” eftersom det er et system, som er udbredt og benyttes i nord, nordøst, øst, syd og sydøst Asien. Akupunkturens og kinesisk medicins lange historie betyder, at de teknikker og substanser som bruges idag, har været afprøvet og er blevet raffineret gennem mange generationer. Til sammenligning har moderne vestlig medicin en historie på ca. 150 år.

  • Facebook
  • Instagram

Behandlingen

De redskaber som jeg bruger i min klinik og som du kan forvente inkluderet i en behandling efter behov er: Akupunktur, cupping, moxa, gua-sha og ernæringsterapi. 

 I min praksis fokuserer jeg meget på at forholdet mellem mig og min patient er en gensidig relation. Det er vigtigt for mig at du som patient er indstillet på at tage halvdelen af ansvaret for din helbredelse. At du prøver så godt du kan, at følge de anbefalinger jeg giver om kost og livsstilsændringer. Men intet af det er påkrævet. Du har fuldkommen din egen frie vilje og er hjertelig velkommen.

Tit er de kost- og livstilsvaner man har skabt sig, også det som holder ens lidelser i skak. Mit mål er at støtte dig i at lære din krop og dine symptomer at kende.

Jeg vil gerne bygge en verden fyldt med med mennesker, som min bedstemor. En verden hvor alle har en basis-viden, som det tit kræver for at kunne tage fat i sine fysiske og psykiske ubalancer, før de løber løbsk med sig og overtager ens liv.

bottom of page