top of page

Healing og Clairvoyance

Healing er et samarbejde mellem mig dig og den åndelige verden. Healing forgår på den måde at du beder om healing ( renselse, forløsning, hjælp) med en bestem problematik ( psykisk eller fysisk). Du kan enten befinde dig i dit hjem og jeg i mit (fjernhealing) på et bestemt tidspunkt vi aftaler eller vi kan mødes i klinikken hos mig hvor vi kan, hvis du. ønsker det, kombinere healingen med en anden form for behandling. 

Under Selve healingen ligger du stille med lukkede øjne og tager imod. Jeg fungerer som en kanal for den åndelige verden til at kunne få adgang til dig og hjælpe dig med at heale men jeg vil sige at du allerede gør halvdelen af arbejdet ved at bede om hjælp og ved at tage imod.

  • Facebook
  • Instagram

Illustration: Mia Ohki

Jeg fungerer som sagt som en kanal for den åndelige verdens healende styrke, som altid med glæde og stor kærlighed til dig venter på din invitation til at rense og healer de blokeringer og trauma, som du er parat til at slippe i dit tempo.

Således du kan have mere adgang til dine potentieller og evner. Dit essence, dit hjertes og intuitions styrke, så du kan leve et større og fuldendt liv, fyldt med ro, nærvær og kærlighed.. og ikke mindst masser af sjov, både på det fysiske, mentale og psykiske plan. 

bottom of page